EASYRobo-Double Robotics

 

Robot za telekonferenciju

Mi smo vodeća organizacija u Turskoj kada je riječ o uslugama iznajmljivanja DoubleRoboticsa, ujedno i prva kompanija koja je počela da koristi DoubleRobotics proizvod u sektoru za organizaciju događaja i aktivnosti.

Naša kompanija posjeduje zavidno znanje i iskustva po pitanju pronalaženja rješenja za iznajmljivanje DoubleRoboticsa i organizacije događaja. Takođe posjedujemo dinamičnu infrastrukturu za kompletno pružanje usluga iznajmljivanja DoubleRoboticsa, počevši od hardvera pa do softvera, koja se adaptira u skladu sa svakodnevnim potrebama.

Prednosti DoubleRoboticsa prilikom događaja:

  • na sastanak možete uključiti virtualnog učesnika,
  • može se raditi uživo facetime konferencija,
  • može se vršiti promocija proizvoda,
  • možete dočekati svoje goste sa robotics-om,
  • može se vršiti podjela vizit kartica, slatkiša ili brošura,
  • može se vršiti anketiranje i još puno stvari sa kojima možete impresionirati učesnike.

Daljina više nije problem!

DoubleRobotics je najnoviji način da svoje uposlenike dovedete u kancelariju. On podiže interakciju na daljinu sa Vašim uposIenicima na nivo koji ne možete ni zamisliti.

Bez sumnje upotreba tradicionalne video konferencije je sredstvo koje najviše koriste uposlenici na daljinu. Međutim, uposleni na daljinu znaju da itekako može biti teško isplanirati poziv ili tražiti od nekoga da podesi postavke na laptopu za video razgovor.

Ukoliko posjedujete jedan DoubleRobotics, to znači da nemate potrebe za planiranjem sastanaka i da ste slobodni da se šetate po želji. Video pozivom preko svog iPad-a koji je povezan preko DoubleRobotics-a sve što volite možete prebaciti na platformu i preuzeti kontrolu na daljinu u svoje ruke.

DoubleRobotics je uvijek spreman da Vas odvede na svaku destinaciju koju želite.

 

Uposlenici koji rade na daljinu, od sada su građani prvog reda.

Tokom radnog vremena obavimo veliki broj kratkih razgovora sa uposlenicima, ali koliko tih informacija sa sastanaka propuste uposlenici koji trenutno rade izvan kancelarije? Inače se sa uposlenicima koji rade iz svojih domova stupa u kontakt samo kada je riječ o nečemu veoma bitnom. Zbog toga što ne mogu lično prisustvovati svakodnevnim aktivnostima, postaju neka vrsta građana drugog reda. Zahvaljujući DoubleRoboticsu, od sada i uposlenci koji rade na daljinu, mogu biti svaki dan u toku svih dešavanja u kancelariji. Vi ćete biti u mogućnosti vidjeti svoje uposlenike na hodnicima kako razgovaraju sa uposlenicima koji rade izvan kancelarije. Više nećete biti u dilemi da li je potrebno pozvati uposlenika koji nije trenutno tu ili radi iz svog doma, zato što će svi biti pravovremeno informisani i u što kraćem roku.

“Ovo će sve promijeniti!”

DoubleRobotics će promijeniti mnoge stvari kod uposlenika koji rade na daljinu. Iskustva kompanija po pitanju korištenja DoubleRobotics-a su toliko pozitivna, da osjećaju potrebu za razvijanjem iste politike. Ovakav način rada je veoma inovativan, te stvara jednu solidarnu atmosferu kako kod uposlenika koji rade na daljinu, tako i kod čitave ekipe uposlenika.

 

OBRAZOVANJE

Mješovito učenje / Hibridni razred

Univerziteti

U visokom obrazovanju, postoji mogućnost korištenja Double Robotics-a na različite načine. Jedan od njih je da pruža priliku predavačima iz drugih gradova da prate nastavu u hibridnim razredima koji se sastoje od prisutnih studenata na licu mjesta i studenata koji učestvuju izdaleka. Također, postoje i obilasci biblioteka na daljinu.

DL Studenti – Studenti koji studiraju “na daljinu”

Veoma je teško prenijeti atmosferu učenja kao u školi nekom učeniku koji se ne može kretati, koji leži u bolnici ili iz nekih drugih razloga želi da studira od kuće. Zahvaljujući Double Robotics uređaju ovi studenti mogu prisustvovati nastavi, mogu komunicirati sa ostalim studentima, te mogu učestvovati u grupnim raspravama. DoubleRobotics je revolucionaran uređaj za studente koji su spriječeni da prisustvuju nastavi.

 

Profesionalni razvoj i stručnjaci koji rade na daljinu

Zahvaljujući DoubleRobotics-u, škole uštede i do desetine hiljada maraka na budžetu koji su odvojile za profesionalni razvoj. Usluge programa kao što su Lindamood, Bell i TinyEye omogućavaju da učitelji, nastavnici i profesori održe nastavu i kada nisu trenutno na random mjestu.

Od sada uposlenici i saradnici koji rade na daljinu neće morati gubiti vrijeme putujući iz jednog grada u drugi. A budžet koji budete izdvajali na troškove putovanja, možete usmjeriti na druge obrazovne aktivnosti ili pak na profesionalno usavršavanje obrazovanja.