HOME

O nama

Inovativani – Profesionalni – Iskusni

Od 1996. godine pa na ovamo bez gubitka amaterskog duha rada nastavili smo da Vama – našim cijenjenim klijentima pružamo profesionalne i inovativne tehnologije.

Nastavljamo da na svakom polju proizvodimo profesionalne solucije na svim poljima počevši od domaćih i međunarodnih državnih samita, medicinskih kongresa, organizacije sastanaka, motivirajućih događaja, pa do sportskih organizacija i festivala.

Pomno pratimo nove svjetske tehnologije i koristeći svoje ogromno iskustvo razvijamo potrebne solucije u sektoru za organizaciju događaja a zatim ih integrišemo.

Pravimo solucije za tehnologije za registraciju događaja, konferencije, društvene medije, male i velike mreže, megatroniku, te tehnologije za igrice. Sve što Vam treba po principu ključ u ruke.

Mi smo jedan od najjačih dobavljača što se tiče tehnoologije za organizaciju događaja. Sve svoje proizvode koje nudimo pomno odabiremo, testiramo i kontrolišemo, te ih opremamo sa potrebnim softverima i dajemo Vam ih na korištenje.

Sa solucijama i proizvodima koje razvijamo u zemlji i inostranstvu nastavljamo da Vama – našim cijenjenim prijateljima pružamo podršku .

1.)             Interaktivnna rješenja

Za Vas – naše cijenjene prijatelje konstantno pravimo nove i inovativne solucije koje nastaju kao produkt našek ogrromnog iskustva na polju tehnologije s kojom praktički živimo ruku pod ruku.

Interaktivna tehnologija je bez ikakve sumnje, najbolji način da predstavite/isprobate svoje proizvode. Isprobavanje proizvoda od strane masa postalo je spojeno s tehnologijom.

Poruke koje želite poslati možete poslati s zabavnim i interaktivnim aplikacijama koje privlače pažnju i na taj način osigurati da one budue puno bolje i trajnije prenešene.

Iz dana u dan raste upotreba i snaga interaktivnih tehnologija počevši od sajmova, obuke i obrazovanja pa do plasiranja proizvoda.

Sa našim bogatim solucijama pružamo resurse za vaše potrebe

 

EASY EVENTS VİDEO

EASY EVENTS VİDEO

EASYGAMES VİDEO

EASYROBO VİDEO

EASYBOOK VİDEO

 

 

2013