EASYBooth

Sa Photobooth rješenjem osigurajte svojim gostima lijepu zabavu…

EASYBooth je Photobooth trajna i zabavna rješenja koju možete koristiti na svim događajima, te koja će vam omogućiti da se lijepo zabavite sa svojim gostima.

 

Na svojim događajima, koristeći kabine opremljene sa ekranima na dodir koje učesnicima pružaju mogućnosti fotografisanja i trenutnog izrađivanja fotografija možete raditi lično brendiranje.

 

U postavljenim kabinama učesnici mogu da se slikaju, da koriste kape, brkove, naočale i slične maske te na taj način možete napraviti zabavne fotografije.

 

Fotografije možemo izraditi u skladu sa animacijma koje Vi želite, takođe možete napraviti pozadine po svojoj želji ili možete koristiti postojeće pozadine u boji. Poruke koje ćete koristiti tokom događaja ili logo svoga brenda/firme, možete koristiti na svakoj izrađenoj ili podijeljenoj fotografiji.

 

Osim toga, EASYbooth Vam omogućava da podijelite svoje nezaboravne trenutke na društvenim mrežama, jer ćete na taj način zabavu prenijeti i na društvene medije.

 

Sa našom aplikacijom Greenbox, Vaši gosti će moći da putem ekrana na dodir izaberu pozadine po želji, te na taj način napraviti i izraditi zabavne fotografije kao da su se slikali na različitim mjestima po svijetu. Ako želite možemo integrirati Vaše goste u Vaš brend i napraviti zabavne fotografije.

 

Ovo zabavno rješenje za organizaciju događaja možete koristiti za organizaciju sastanaka, festivala, sajmova, svadbi, plasiranja proizvoda i slično.