EASYSketch

 

Neobična, drugačija i inovativna Photobooth rješenja..

EASYsketch je rješenje nove generacije koju možete koristiti za lansiranje proizvoda, rođendanske zabave, na sastancima, privatnim zabavama, festivalima, zatvorenim i otvorenim prostorima i svugdje gdje želite vršiti promociju svoga brenda.

 

EASYSketch Vam omogućava da svojim gostima omogućite pravljenje zabavnih grafita na ekranima.
Koristeći dodatke poput digitalnih obrva, očiju, brkova metodom “povucite i spustite” možete napraviti smiješne i zabavne fotografije.
Veliki ekran na dodir koji je sastavni dio ovog proizvoda, pruža mogućnost zabave za Vaše učesnike i goste, a Vama pruža mogućnost da svoje proizvode i svoj brend stavite u centar pažnje.

 

Na događajima, uz pomoć digitalne kabine sa ekranom na dodir koja pruža mogućnost fotografisanja gostiju i trenutnu izradu fotografija možete vršiti vlastito brendiranje.

 

Fotografije možemo izraditi u skladu sa animacijma koje vi želite, a mogu se napraviti pozadine i po Vašoj želji ili možete koristiti postojeće pozadine u boji.

 

Poruke koje ćete koristiti tokom događaja ili logo svoga brenda/firme možete koristiti na svakoj izrađenoj ili podijeljenoj fotograffiji.

 

Koristeći opciju filtera fotografija možete praviti crno-bijele ili fotografije u boji.

 

Osim toga EASYsketch, omogućava Vam da podijelite svoje nezaboravne trenutke na društvenim mrežama, a na taj način zabavu ćete prenijeti i na društvene medije.